Welkom! Ik ben Noortje.
Met kiem yoga wil ik mijn enthousiasme voor yoga delen.
Mijn manier van yoga doen: uitnodigend, fris en bewust.

“Wat je aandacht geeft, groeit”

boom pose @ MerelvanBaelen

WAAROM YOGA?

Yoga helpt om stress te verminderen, beter te slapen en je goed in je vel te voelen. In de les leer je je lichaam en jezelf beter kennen. En dan voel je misschien dat je alles al hebt wat je nodig hebt: kracht, zachtheid, stilte. Zo kan je thuiskomen bij jezelf. En erna met een fris hoofd en een ontspannen lijf verder met je dag!

voor iedereen!

Yoga is er voor iedereen. Ben je niet lenig, niet fit, niet sterk, enkel in het bezit van een oude joggingbroek? Heel welkom! Yoga draait voor mij om hoe het voelt, niet om hoe het eruit ziet. Het enige wat je nodig hebt: je lichaam, je ademhaling en wat nieuwsgierigheid. In mijn lessen heb je de ruimte om mee te doen op het ritme van jouw lichaam.

wekelijkse lessen

Doe op maandag avonden mee yoga in Hechtel. Een mix van ontspannen en versterken, om meer focus te vinden en je week fris te beginnen. Iedereen welkom!

en meer!

Ouder-tiener yoga
Yoga op maat 
Yoga workshops 

Meer info onder ‘Lessen’

ervaringen van anderen

“Een yoga les met Noortje is als een waardevol cadeau krijgen. De les zit vol wijsheden, leuke verrassingen, nieuwe yogaposes en zelf liefde ervaren. Het verwarmt me elke keer met hoeveel passie zij haar lessen overbrengt.” (E, 28)

“Ik heb op geen enkel moment het gevoel dat ik dingen moet doen die over mijn grens gaan. Het voelt uitnodigend, je leert stilstaan bij wat beweging in je eigen lichaam teweegbrengt. Rust in je hoofd en totale ontspanning nadien.” (M, 58)

tekeningen door @blackbirdsbackyart