Kiem Yoga

yoga voor tieners

Yoga is er voor iedereen! Yoga is een hele leuke manier om meer rust te vinden en je lichaam te versterken. Je leert er tools die je leven lang van pas komen: je ontspannen, je concentratie vergroten en luisteren naar je lijf. Ik geloof dat yoga een enorm verschil kan maken op elke leeftijd!

Momenteel volg ik een opleiding bij TeenYoga UK, dé leidende organisatie voor tieneryoga in Groot-Brittanië. Op de planning: vanaf september yoga geven aan tieners en jongeren! Spannend! Wil je nu al graag yoga doen? Dan ben je heel welkom in mijn gewone lessen. 

 

INTERESSE?

Tiener? Interesse?  Stuur me zeker een mailtje of PM!
Bij genoeg interesse start ik graag een tiener lesgroepje op.

Leerkracht? Interesse in yoga op school?
Stuur me een mailtje, ik denk er graag mee over na.

wat je aandacht geeft, groeit

tekeningen door @blackbirdsbackyart

Hou me op de hoogte van geplande lessen en activiteiten